Aasesminde

I 2013 mistede vi desværre Torbens mor Aase. Det var en stor sorg for os, da hun var en meget aktiv og handlekraftig kvinde, som vi alle så meget op til og elskede højt.

Aase efterlod sig en arv til sine tre børn, og vi fik dermed muligheden for at købe den dejlige ejendom i Pejrup, som vi længe havde kigget på, men ikke helt havde midlerne til. Derfor var det også helt naturligt for os, at vores sted skulle opkaldes efter Torbens mor – og derfor blev det til Aasesminde.

I Næstved, hvor Aase boede, havde hun et B&B med mange gæster fra ind- og udland. Så når vi besøgte hende, var der altid liv og glade dage med en masse ”fremmede” mennesker, som hun liiige skulle tage sig af, inden vi fik opmærksomheden, hvilket var til megen morskab for os alle, - for mon vi kunne få et sted at sove med vores tre piger? - eller var alt optaget 🙂

Da vores tre piger flyttede hjemmefra, var vi slet ikke i tvivl om, hvad vi skulle bruge deres værelser til og på den måde opstod Aasesminde B&B. Og ja, vores piger må også ”booke sig ind” for at sikre sig en soveplads når de kommer hjem på besøg 🙂

På Aasesminde finder du også Aasesminde Fodpleje. Kamilla er uddannet lægeksamineret fodplejer og tager gerne imod dig hvis du har lyst til en fodbehandling, massage af fødder og ben, lak på sommertæerne eller bare lige har et eller andet på fødderne der kunne trænge til et eftersyn. Book en tid på www.aasesmindefodpleje.dk eller spørg om der er ledige tider når du ankommer.