Ankomst, afrejse - og det imellem

Tjek ind: Mellem kl. 16.00 og kl. 22.00
(vi vil gerne vide et ca. tidspunkt for din ankomst senest dagen før din ankomst)

Parkering: Der er plads til to biler på vores parkeringsplads. Pladsen er ikke stor så vis hensyn til hinanden og parkér så alle kan være der.
Kommer du på cykel/motorcykel må du meget gerne køre din cykel/motorcykel ind i laden.

Elbil: Vi har desværre ikke mulighed for opladning af elbiler.

Offentlig transport: Får du brug for offentlig transport er der ca. 1,5 km til hovedvejen hvor bussen går mod Faaborg og Svendborg.

Cykeludlejning: Det er muligt at leje cykler gennem ”Faaborg Cykeludlejning” og disse kan blive leveret til og blive afhentet igen på Aasesminde.

Kørestolsbruger: Hvor end vi gerne ville tage imod alle uanset handicap osv. så er vores lille sted ikke egnet til kørestolsbrugere.

Nøgleboks: Der er egen indgang til vore B&B. Ved hoveddøren er der en nøgleboks, - din kode får du dagen før din ankomst.

Sengelinned/håndklæder: Værelsesprisen inkluderer sengelinned og håndklæder, badekåber kan lejes.

Barneseng: Rejser du med et lille barn er det muligt at leje en barneseng inkl. madras. Du selv skal medbringe dyne, pude og sengelinned til barneseng.

Kæledyr: Vi er vilde med dyr men desværre er det ikke tilladt at have kæledyr med på Aasesminde af hensyn til øvrige gæster.

Rygning: Rygning må kun foregå udendørs og ikke i umiddelbar nærhed af vores foderhus hvor vi opbevarer hø. Cigaretskod skal smides i det store askebæger på væggen ved ladeporten.

Tjek ud: senest kl. 10.00 på afrejsedagen

Værelse