Forplejning

Morgenmad/Madpakke
Vi ved hvordan den skønne natur og de mange oplevelser her i vores område kan give en en god appetit. Derfor kan du tilkøbe en god solid morgenmad til en rimelig pris. Du kan enten bestille morgenmaden når du booker værelse eller senest dagen før din ankomst.
Morgenmaden serveres kl. 8.00 eller efter aftale. Har du laktose- og/eller gluten allergi eller er du vegetar, så send os blot en besked i forvejen så sørger vi for at morgenmaden er tilpasset dig. Vi tilbyder desværre ikke vegansk morgenmad.
Skulle du ønske at købe en madpakke med på dagens tur kan vi også tilbyde dette til en fornuftig pris, vi skal blot vide det senest dagen før din ankomst. Madpakken består af en stor sandwich og en øl eller sodavand, alt efter dit ønske samt en flaske vand. Har du laktose- og/eller gluten allergi eller er du vegetar, så send os blot en besked i forvejen så sørger vi for at madpakken er tilpasset dig. Vi tilbyder desværre ikke vegansk madpakke.

Restauranter/caféer i Faaborg vi kan anbefale
Restaurant Klinten
Vinbanken
Faaborg Røgeri Café
Det Hvide Pakhus
Dang ved Brønden
Soze Kaffebar & Risteri
Den Lille Franske
Café Sunshine
Kompasset

Du kan selv lave mad
I opholdsrummet kan du spise din medbragte mad. Der er altid the og kaffe til fri afbenyttelse som gæst i vores B&B. Du er velkommen til at tage din egne morgenmad med og spise her og du har fri adgang til køleskab, mikroovn og elkedel. Vil du selv tilberede din aftensmad i stedet for at gå på en af de skønne restauranter i Faaborg, så henviser vi til vores veludstyrede ”udekøkken” i laden, hvor du mod et mindre beløb har mulighed for simpel madlavning.

Indkøb
Nærmeste indkøb er i Faaborg hvor der er et rigt udvalg af diverse dagligvarebutikker og specialbutikker.


Morgenmad på Aasesminde


Madpakke fra Aasesminde