Værelser

"Klarashvile" og "Emmasro"
Begge værelser er på ca. 10 m2. Værelserne indeholder hver en queensize seng (1,4mx2,0m) med allergivenlige dyner og hovedpuder samt sengehylder på begge sider med lamper.
Ved hver side af sengen er der stikkontakter til oplader. Når du overnatter på Aasesminde sørger vi for at der er sengelinned på når du ankommer. Desuden sørger vi for en flaske vand pr. person ved ankomst.

På værelset er der en enkelt stol som gerne må flyttes ind i opholdsrummet, hvis der er brug for en ekstra. Er du her i en længere periode og ikke ønsker ”at bo i en kuffert” er der skabe med god plads til opbevaring af dit tøj og andet. Vi har også sørget for at der er et spejl og en hårtørrer så du kan ordne hår eller lægge make-up på værelset. Vi synes, at det er træls for dig, at skulle slæbe dit tøj med frem og tilbage på badeværelset, derfor er der badekåber på værelset som du er velkommen til at benytte.

"Almas Harmoni"
Når du ankommer til Aasesminde træder du ind i ”Almas harmoni”. Almas harmoni er både indgangsrum til vores værelsesafdeling og opholdsrum for dig som gæst.
Her er der et lille spisebord med to stole. Har du brug for flere stole er der en stol på dit værelse som du er velkommen til at tage med herind.
I rummet er der et køleskab med en lille fryser, ligesom der er en mikroovn, service, bestik m.m. En elkedel og pulverkaffe og the, er til fri afbenyttelse.
Skulle de dejlige omgivelser og den ro der sænker sig når man er her på Aaseminde, give lyst til en øl eller en flaske vin, så er der mulighed for at købe dette, bare spørg.

Rummet er også indrettet med sofa og sofabord, og der er masser af spil, brochurer fra området og andre magasiner.

Er I en familie på mere end fire, altså hvad vores værelser normalt kan rumme, så er det faktisk muligt at leje ”Almas harmoni” hvor der er kan etableres to sengepladser.

Alt det andet

Morgenmad/Madpakke
Vi ved hvordan den skønne natur og de mange oplevelser her i vores område kan give en en god appetit. Derfor kan du købe en god solid morgenmad til en rimelig pris. Du kan enten bestille morgenmaden når du booker værelse eller ved ankomst.
Morgenmaden serveres kl. 8.00 eller efter aftale. Har du laktose- og/eller gluten allergi eller er du vegetar, så send os blot en besked i forvejen så sørger vi for at morgenmaden er tilpasset dig.

Skulle du ønske at købe en madpakke med på dagens tur kan vi også tilbyde dette til en fornuftig pris, vi skal blot vide det senest ved din ankomst, men gerne før. Mad pakken består af en stor sandwich og en øl eller sodavand, alt efter dit ønske samt en flaske vand.

Badeværelset
Det fælles badeværelse er et lækkert og stort badeværelse med toilet og brusekabine. I badeværelset er der håndklæder som du bare skal bruge af. Dog vil vi gerne være så miljøbevidste som muligt her på Aasesminde, så vi henstiller til at du bruger håndklædet mere end én gang.

Stuen
Morgenmaden, til dig der har tilkøbt dette, serveret i vores private stue. Fra stuen er der en dejlig udsigt til vores have på den ene side og hestfolde, marker og skov på den anden side. Ja, faktisk kan man kun få udsigt til smuk natur uanset hvilket vindue man ser ud af her på Aasesminde.

Laden
I vores lade er der mulighed for at tørre tøj og sko. Desuden kan der opbevares cykler, golfudstyr, trailer med oppakning, vaders og fiskeudstyr, surfudstyr, motorcykler og meget, meget mere.
Da vi er et af ”Havørred Fyns” overnatningssteder stiller vi også fryser til rådighed hvis du skulle være så heldig at fange en fisk som du gerne vil have med hjem.
Kommer du som cyklist stiller vi også pumpe og lappegrej til rådighed, da vi er en del af ”Bike Friends”.
I laden er der også toilet og mulighed for at få drikkedunken fyldt op med vand.

Haven
Vores have deler vi gerne med dig, her er der masser af gode kroge at sidde i. Havemøblerne er af lette materialer så du kan nemt flytte dem lige derhen hvor du vil sidde. Og skulle du få lyst til en lur under trækronerne, ja – så er der også en hængekøje. Bagerst i haven er der en dejlig bålplads, som gerne må benyttes og der ligger brænde lige i nærheden. Fra bålpladsen kan du se heste inde hos naboen og er du heldig kommer vores egne heste ned til dig, for bålpladsen ligger lige i forlængelse af den lille fold, hvor deres hestehus befinder sig. På Aaseminde har vi også den sødeste kat, en høne OG en hane, der gerne vækker dig om morgenen – så ved du at du er på landet.
Når aftenen falder på er det helt fantastisk at sidde på ”solnedgangsbænken” som står ved gavlen på hovedhuset – det er lise for sjælen.